06-55 734 944      info@vandevenboekingen.nl

ONE TWO TRIO is de ultieme feestband die bekend werd van de top tien hits ‘Juffrouw Toos en ‘Tien Kleine Tuinkabouters’.
Als er een ‘feestgarantie’ zou bestaan, zou One Two Trio ‘m geven.
Het trio scoorde een aantal dikke hits (waaronder “Juffrouw Toos”, “Tien Kleine Tuinkabouters” en “Series Uit Mijn Jeugd”)
Inmiddels zijn er vijf albums uitgebracht waaronder een verzamelaar en natuurlijk het laatste album ‘300% FEEST!’. ONE TWO TRIO speelt met een gitaar, basgitaar en een ‘kinderdrumstel’ van alles dwars door elkaar; van smartlap tot rock & roll, overgoten met een pittige feestsaus.
Voor iedereen een feest der herkenning!
Het is daarom ook niet voor niets dat Edwin Evers van Radio 538 de band in 2001 bombardeerde tot vaste huisband van het fameuze radioprogramma ‘Evers Staat Op’.
Een optreden van deze band meemaken? Bereid je dan maar vast voor…Het dampende enthousiasme van ONE TWO TRIO werkt zó aanstekelijk, dat het publiek als het ware de vierde man wordt.
Zo ontstaat het typische ONE TWO TRIO-sfeertje: drie kwartier springen, zingen en swingen.

One Two Trio speelt dat wat nodig is om van een feest een echt feest te maken: van Hazes tot Stones, van Rock and Roll tot Disco en van smartlap tot Golden Oldies.