06-55 734 944      info@vandevenboekingen.nl

Biografie DJ Timmie Tirol
Wauw, wat is dat daar? In de speciaal voor hem ontworpen TIMTOWER verschijnt de kleinste DJ van Europa om straks met jullie een groots feest te gaan bouwen.

Met het draaien onder de naam The Popcornking begon Tim Groetelaers medio 2004 zijn muzikale carriere als DJ.
Hij werd ontdekt als Feest DJ door het management van De Sjonnies.
In een later stadium veranderde hij zijn naam naar DJ Tim Little, maar omdat iedereen hem maar Timmie bleef noemen is dat uiteindelijk de titel die hij zichzelf heeft gegeven.

DJ Timmie, dat is de naam die het beste bij hem past.
In de loop van de jaren draaide hij in allerlei soorten gelegenheden van discotheken (in binnen-en buitenland) tot feesttenten, bij bedrijfsuitjes, vejraardagsfeesten en ga zo maar door.
Hij bracht zelfs een aantal singles uit, waarvan “Heartbeat”, “Mind Your Step”, “Crazy”, “Hé lekker ding” en “Diese Fause” de meest bekende zijn.

Boekingen DJ Timmie Tirol
DJ Timmie zijn werkterrein uitgebreid naar de Oktoberfeesten, Bierfeesten, Carnaval en ook KidsParties.
Hun vruchtbare samenwerking uit zich o.a. in het feit dat DJ Timmie Tirol de laatste jaren op meer dan 50 Oktober- en Bierfeesten per jaar staat geboekt! Bierfeesten beperken zich echter niet tot oktober, Timmie Tirol roept het hele jaar door ‘Ein Prosit’.

Hoe dan ook, het maakt niet uit of u Tim als DJ Timmie Tirol, DJ Timmie Tropical of met Timmie’s Kids Party boekt, met deze kleine grote super enthousiaste man achter de draaitafels krijgt u een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!