Artiesten

Monique en Tim

Monique Smit en Tim Douwsma: een uniek en ijzersterk duo

Monique Smit en Tim Douwsma vertoeven momenteel in de studio voor de opnames van een nieuw album dat in mei  uitgebracht zal worden.
Het is niet voor het eerst dat Monique en Tim samenwerken; het tweetal kent elkaar vanuit de wandelgangen bij de TROS.
Een hernieuwde kennismaking bij Sterren Dansen op het IJs leidde tot de opname van het duet, Een Zomeravond Met Jou, dat in 2011 op single is uitgebracht.
Het bleek een perfecte match. De eerste samenwerking beviel hen zo goed dat zij nu besloten hebben een compleet album op te nemen.

Monique Smit werd onlangs door kinderen gekozen tot meest favoriete TV presentatrice, waardoor zij de MediaSmarties Award 2012 in ontvangst mocht nemen.
Zij presenteert al vijf jaar het populaire TV programma Kids Top 20 en vanaf volgend voorjaar zal ze ook te zien zijn als presentatrice van het nieuwe programma ‘Mijn Vader Is De Beste’.
In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.
Tim Douwsma is presentator van het programma Karaoke Kids en bracht eveneens al een flink aantal singles op zijn naam.

Monique Smit en Tim Douwsma: een uniek en ijzersterk duo. Vanaf heden zullen zij ook samen optreden in Nederland en België. Voor presentatie werkzaamheden zijn zij individueel te boeken.